Fasolka szparagowa z masłem Orzechowo-cytrynowym
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Fasolka szparagowa z prażonym masłem Orzechowo-cytrynowym może być spektakularnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz masło, fasolę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło cytrynowe fasolka szparagowa z prażonymi migdałami boczek i Feta, Fasolka szparagowa z orzechów laskowych ze skórką cytrynową i olejem truflowym, oraz Fasolka szparagowa z cytryną i prażonymi migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć masło, orzechy laskowe, Skórka, i 1/2 łyżeczki soli w małej misce; mieszać widelcem, aż dobrze wymieszane.
Doprowadzić 8 szklanki wody i pozostałe 1 3/4 łyżeczki soli do wrzenia w dużym rondlu.
Dodaj zieloną fasolkę; gotować 3 protokół.
Drenaż. Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Dodać fasolę i mieszaninę masła; gotować 3 protokół lub do roztopienia mieszaniny masła. Wrzucić delikatnie do herbu.