Fasolka szparagowa z masłem migdałowym
Przepis na Fasolkę szparagową z masłem migdałowym można przygotować w około 30 minut. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 112 kalorii, 3 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 55 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup sok z cytryny, fasolkę szparagową, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 22%. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj Meyer Lemon Butter & Almond Green Fasola, Fasola szparagowa z brązowym masłem migdałowo-cytrynowym oraz Migdałowa fasolka szparagowa.
Instrukcje
Fasolę włóż do dużego rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować bez przykrycia przez 8-10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj masło, sok i skórkę z cytryny, sól, czosnek w proszku i pieprz. Wmieszaj migdały.
Odcedź fasolę i wróć na patelnię.
Dodaj masło migdałowe i wymieszaj.