Przepis na Fasolkę szparagową z masłem migdałowym można przygotować w około 30 minut. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 112 kalorii, 3 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 55 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup sok z cytryny, fasolkę szparagową, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, lakto ovo wegetariańską i pierwotną. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 22%. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj Meyer Lemon Butter & Almond Green Fasola, Fasola szparagowa z brązowym masłem migdałowo-cytrynowym oraz Migdałowa fasolka szparagowa.
Instrukcje
1
Fasolę włóż do dużego rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować bez przykrycia przez 8-10 minut lub do momentu, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 łyżek Prawdziwych Kawałków Bekonu
2-1/4 łyżeczki Sosu Sojowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 (1 1/2 Funta Każdy) Gotowanych Homarów, Pokrojonych Na 1/2
2
W międzyczasie w małej misce wymieszaj masło, sok i skórkę z cytryny, sól, czosnek w proszku i pieprz. Wmieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Gotowanego Groszku Lub Warzyw
Opakowanie świeżego Szpinaku, Przyciętego I Podartego