Fasolka Szparagowa Z Koperkiem

Fasolka Szparagowa Z Koperkiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Koperkowa fasolka szparagowa może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Ten przepis służy 7. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, paprykę, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, Fasolka Szparagowa Z Koperkiem, oraz Fasolka Szparagowa Put-Up dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapakuj fasolę do gorących słoików, przycinając, aby pasowała do 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
2
Dodaj 1 pieprz, 1 ząbek czosnku (ćwiartki), 1/2 łyżeczki nasion gorczycy i 1/2 łyżeczki nasion koperku do każdego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
PieprzPieprz
3
Przynieś ocet, 5 szklanek wody i sól marynującą do wrzenia; wlej do każdego słoika, napełniając do 1/2 cala od góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
SólSól
4
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze słoika. Przykryć jednocześnie metalowymi pokrywkami; przykręcić opaski.
5
Proces w łaźni wrzącej wody 10 minut. 1 3/4 łyżeczki suszonej pokruszonej czerwonej papryki można zastąpić gorącą czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
WodaWoda
6
Dodaj 1/4 łyżeczki na słoik.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia26
Magazyn