Fasolka szparagowa z czosnkiem

Fasolka szparagowa z czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. 54 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pieprz, oliwa z oliwek, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sznurek Czosnkowy / Fasolka Szparagowa, Kolacja: fasolka szparagowa z pomidorem, oliwką i czosnkiem, oraz Papryka faszerowana fasolą plus dodatek kalafiora i fasolki szparagowej z sosem cytrynowo-maślano-czosnkowym.
Instrukcje
Fasolkę szparagową blanszować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą przez zaledwie 1 1/2 minuty.
Natychmiast odcedzić i zanurzyć w dużej misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie. Gdy są chłodne, odcedzić i odstawić.
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek w bardzo dużej patelni saute na średnim ogniu i gotować czosnek 1 do 2 protokół, rzucając od czasu do czasu, aż lekko rumiane.
Dodać fasolkę szparagową, posypać solą i pieprzem i wymieszać. Podgrzać fasolkę szparagową i podawać.