Fasolka szparagowa z cebulą
Fasolka szparagowa z cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Onion & Garlicky Green Beans, Fasola Szparagowa Boczkowo-Cebulowa, oraz Fasolka szparagowa z szynką wiejską i cebulą.
Instrukcje
Na średniej patelni na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i masło oraz cebulę.
Podsmażyć cebulę 3 minuty, dodać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Dodać fasolę, doprawić solą i przykryć patelnię i dusić 8 minut, do miękkości.