Fasolka szparagowa z boczkiem-winegret balsamiczny
Fasolka szparagowa z boczkiem-balsamiczny Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz fasolę, bekon, ocet balsamiczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Boczkiem I Balsamicznym, Fasolka Szparagowa Z Boczkiem Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa z boczkiem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolkę szparagową gotować we wrzącej wodzie przez 2 minuty.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Dobrze odcedzić; odstawić.
Boczek gotować na małej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek z patelni. Pokruszyć; odstawić.
Dodaj szalotki do tłuszczu boczku na patelni; smażyć 1 minutę.
Dodaj migdały; smażyć 1 minutę.
Dodać cukier i ocet; mieszać, aż cukier się rozpuści.
Wlać vinaigrette na fasoli, podrzucając delikatnie do herbu.