Fasolka szparagowa z boczkiem i szalotką
Fasolka szparagowa z boczkiem i szalotką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, szalotki, fasola, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Fasolka szparagowa z boczkiem i szalotką, Fasolka szparagowa z boczkiem i szalotką, oraz Fasolka Szparagowa Z Boczkiem I Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie 9 minut lub aż będzie chrupiąca-miękka; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Ugotować posiekany boczek na dużej patelni, aż będzie chrupiący; usunąć boczek i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżkę. kapie na patelni.
Dodaj 1 Łyżkę. masło do gorących kapiących na patelni na średnim ogniu; dodać posiekane szalotki, i smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj fasolę; smażyć 6 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Posypać równomiernie solą, pieprzem i boczkiem.