Fasolka szparagowa w vinegrette z fetą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać zielone fasolki w Vinaigrette z fetan spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 37 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 180 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Mieszanka sera feta, czosnek w butelce, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Zielonej Fasoli I Fety W Szalotce Vinaigrette, Claire ' s Mixed Green Salad with Feta Vinaigrette, oraz Fasolka szparagowa z fetą.
Instrukcje
Doprowadzić 8 szklanek wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodać fasolkę szparagową, i gotować 4 protokół lub do crisp-tender.
. Podczas gotowania fasoli, rozgrzać olej w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z ognia; dodać ocet, musztardę i sól, dobrze mieszając trzepaczką.
Fasolę odcedzić i wrócić do patelni.
Wlać vinaigrette na fasoli; wrzucić delikatnie do herbu.