Fasolka Szparagowa W Stylu Caponata

Fasolka Szparagowa W Stylu Caponata
Fasolka szparagowa w stylu Caponata jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, pietruszkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest przynoszony przez Shiksan w kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 167 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Fasolka Szparagowa W Stylu Caponata, Fasolka Szparagowa W Stylu Południowym, oraz Fasolka Szparagowa Po Niemiecku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapisz Przepis
2
Drukuj Przepis
3
Fasolka Szparagowa W Stylu Caponata
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
4
Składniki3 łyżki oliwy z oliwek lub pestek winogron, podzielone (na Paschę użyć oliwy z oliwek) 1 średnia żółta cebula, pokrojone w kostkę małe4 ząbki czosnku, pokrojone w plaster14. 5 oz może pomidory, pokrojone w kostkę i obrane 2 1/2 łyżki białego octu balsamicznego 2 1/2 łyżki złotych rodzynek1 ½ łyżki miodu lub nektaru z agawy (dla wegan agawy) 1/8 łyżeczki pokruszonej czerwonej papryki
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Cebula żółtaCebula żółta
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
5
Słone1 1/2 łyżki świeżego oregano, z grubsza posiekane1 łyżka świeżej pietruszki, z grubsza posiekane1 lb świeżej zielonej fasoli, przycięte 2 łyżki orzeszków piniowych, tosty (Dekoracja)będziesz również potrzebować
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Fasola Szparagowaświeża Fasola Szparagowa
świeże Oreganoświeże Oregano
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
6
Rondel, patelnia saute
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Czas Przygotowania: 15 Minut
8
Czas Gotowania: 15-20 Minut
9
Całkowity Czas: 30 - 35 Minut
10
Ilość porcji: 4
11
Klucz Koszerny: Pareve
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn