Fasolka Szparagowa W Stylu Caponata
Fasolka szparagowa w stylu Caponata jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, pietruszkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest przynoszony przez Shiksan w kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 167 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Fasolka Szparagowa W Stylu Caponata, Fasolka Szparagowa W Stylu Południowym, oraz Fasolka Szparagowa Po Niemiecku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolka Szparagowa W Stylu Caponata
Składniki3 łyżki oliwy z oliwek lub pestek winogron, podzielone (na Paschę użyć oliwy z oliwek) 1 średnia żółta cebula, pokrojone w kostkę małe4 ząbki czosnku, pokrojone w plaster14. 5 oz może pomidory, pokrojone w kostkę i obrane 2 1/2 łyżki białego octu balsamicznego 2 1/2 łyżki złotych rodzynek1 ½ łyżki miodu lub nektaru z agawy (dla wegan agawy) 1/8 łyżeczki pokruszonej czerwonej papryki
Słone1 1/2 łyżki świeżego oregano, z grubsza posiekane1 łyżka świeżej pietruszki, z grubsza posiekane1 lb świeżej zielonej fasoli, przycięte 2 łyżki orzeszków piniowych, tosty (Dekoracja)będziesz również potrzebować
Czas Przygotowania: 15 Minut
Czas Gotowania: 15-20 Minut
Całkowity Czas: 30 - 35 Minut