Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym

Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym
Fasolka szparagowa w sosie pomidorowo-wiśniowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Ten przepis służy 10. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, kukurydzy i pomidorów wiśniowych, Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować na dużym ogniu, aż chrupiące przetargu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
3
Dobrze spuścić.
4
Tymczasem, w dużej, głębokiej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodać pomidory, przykryć i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
7
Dodać fasolkę szparagową, doprawić solą i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Fasolę podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawSos
Magazyn