Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym

Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym wiśniowym
Fasolka szparagowa w sosie pomidorowo-wiśniowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Ten przepis służy 10. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, kukurydzy i pomidorów wiśniowych, Fasolka szparagowa w sosie pomidorowym, oraz Fasolka szparagowa i ziemniaki w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować na dużym ogniu, aż chrupiące przetargu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3
Dobrze spuścić.
4
Tymczasem, w dużej, głębokiej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodać pomidory, przykryć i gotować, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
7
Dodać fasolkę szparagową, doprawić solą i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Fasolę podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Rodzaje PotrawSos
Magazyn