Fasolka szparagowa i grzyby z nerkowca

Fasolka szparagowa i grzyby z nerkowca
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj fasolkę szparagową i grzyby z nerkowca. Jedna porcja zawiera 106 kalorii , 4 g białka i 7 g tłuszczu . Ten przepis służy 4 osobom. Za 69 centów za porcję , ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo . Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, fasolkę szparagową, sól i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 70% . Podobne przepisy to fasolka szparagowa z miodem nerkowca , fasolka szparagowa z grzybami i fasolka szparagowa z grzybami .

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż na oleju fasolę i grzyby, aż będą miękkie. Wymieszaj orzechy nerkowca i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn