Fasolka szparagowa i cukinia z sosem Verte
Fasolka szparagowa i cukinia z sosem Verte to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, pietruszkę, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Fasolka Szparagowa I Cukinia Z Sosem Verte, Grillowany Squash i kiełbaski z sosem Verte z " Kitchen Garden Cookbook, oraz Fasolka szparagowa z cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 7 składników wymieszać w procesorze, aż zostaną drobno posiekane. Z maszyną, stopniowo dodawać oliwę z oliwek. Proces aż dochłodzenia formy puree. SOS verte totaste doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Rozgrzać olej w ciężkich largenonstick patelni na średnim ogniu.
Dodatki; mieszać aż do powlekania.
Posypywaćsol i 3 łyżki wody. Przykryć; gotować, aż będzie prawie krucho-miękko, mieszając, około 4 minut. Odkryć; gotować, aż warzywa są po prostu miękkie, o 2 minut dłużej. Wymieszać w wystarczającej ilości sosu verteto płaszcz warzywa obficie. Doprawić solą i pieprzem.
Garnish z pietruszką i podawać.