Fasolka szparagowa i cukinia z sosem Verte

Fasolka szparagowa i cukinia z sosem Verte
Fasolka szparagowa i cukinia z sosem Verte to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kapary, pietruszkę, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Fasolka Szparagowa I Cukinia Z Sosem Verte, Grillowany Squash i kiełbaski z sosem Verte z " Kitchen Garden Cookbook, oraz Fasolka szparagowa z cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 7 składników wymieszać w procesorze, aż zostaną drobno posiekane. Z maszyną, stopniowo dodawać oliwę z oliwek. Proces aż dochłodzenia formy puree. SOS verte totaste doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1
Rozgrzać olej w ciężkich largenonstick patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodatki; mieszać aż do powlekania.
3
Posypywaćsol i 3 łyżki wody. Przykryć; gotować, aż będzie prawie krucho-miękko, mieszając, około 4 minut. Odkryć; gotować, aż warzywa są po prostu miękkie, o 2 minut dłużej. Wymieszać w wystarczającej ilości sosu verteto płaszcz warzywa obficie. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Garnish z pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn