Fasolka szparagowa Hawk ' s Nest

Fasolka szparagowa Hawk ' s Nest
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasolki szparagowej Hawk ' s Nest. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kawałki boczku, pieprz cayenne, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Makaron Red Hawk z serem i Prosciutto z dżemem malinowym, oraz Captain Kidd ' s Hawk-Crushing Shrimp Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni na średnim ogniu, pocić cebulę na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać czosnek i grzyby i saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodać mąkę i gotować przez 2 do 5 protokół. Powoli ubij w mleku i doprawić cayenne, solą i pieprzem, do smaku. Złóż kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Wyjąć do lodowej kąpieli na 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
7
Wyjąć z kąpieli lodowej, odcedzić i osuszyć papierowym ręcznikiem, gdy ostygnie. Wrzucić zieloną fasolkę w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i trochę soli i pieprzu. Grill przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Na talerzu ułożyć fasolkę szparagową, polać sosem grzybowym i podsmażoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona CebulaSmażona Cebula
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn