Fasolka szparagowa Hawk ' s Nest

Fasolka szparagowa Hawk ' s Nest
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasolki szparagowej Hawk ' s Nest. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kawałki boczku, pieprz cayenne, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Makaron Red Hawk z serem i Prosciutto z dżemem malinowym, oraz Captain Kidd ' s Hawk-Crushing Shrimp Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni na średnim ogniu, pocić cebulę na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać czosnek i grzyby i saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Dodać mąkę i gotować przez 2 do 5 protokół. Powoli ubij w mleku i doprawić cayenne, solą i pieprzem, do smaku. Złóż kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriakyiSos Teriakyi
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Wyjąć do lodowej kąpieli na 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
7
Wyjąć z kąpieli lodowej, odcedzić i osuszyć papierowym ręcznikiem, gdy ostygnie. Wrzucić zieloną fasolkę w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i trochę soli i pieprzu. Grill przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Na talerzu ułożyć fasolkę szparagową, polać sosem grzybowym i podsmażoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona CebulaSmażona Cebula
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn