Fasolka szparagowa Hawk ' s Nest

Fasolka szparagowa Hawk ' s Nest
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasolki szparagowej Hawk ' s Nest. Ten przepis służy 6 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kawałki boczku, pieprz cayenne, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Makaron Red Hawk z serem i Prosciutto z dżemem malinowym, oraz Captain Kidd ' s Hawk-Crushing Shrimp Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej patelni na średnim ogniu, pocić cebulę na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i grzyby i saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodać mąkę i gotować przez 2 do 5 protokół. Powoli ubij w mleku i doprawić cayenne, solą i pieprzem, do smaku. Złóż kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriakyiSos Teriakyi
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wrzącej wodzie przez 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Wyjąć do lodowej kąpieli na 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
7
Wyjąć z kąpieli lodowej, odcedzić i osuszyć papierowym ręcznikiem, gdy ostygnie. Wrzucić zieloną fasolkę w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i trochę soli i pieprzu. Grill przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Na talerzu ułożyć fasolkę szparagową, polać sosem grzybowym i podsmażoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona CebulaSmażona Cebula
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćŚredni
Gotowe W33 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn