Hamburgery Masala z pikantnym sosem tamaryndowca i czerwoną cebulowo-miętowym smakiem
Hamburgery Masala z pikantnym sosem Tamaryndowym i czerwoną cebulowo-miętowym smakiem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 915 kalorii, 36g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sałatę lodową, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery z limonką i smakiem czerwonej cebuli, Hamburgery z indyka ze słodką cebulką, oraz Hamburgery z pieczoną cebulą i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj średnio gorący ogień w grillu węglowym z pokrywą lub rozgrzej grill gazowy do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
1
Rozmrożoną masę umieścić w niereaktywnym (ze stali nierdzewnej lub anodyzowanego aluminium) 3-litrowym garnku ognioodpornym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj brązowy cukier, kminek, cayenne i sól i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
¼ łyżeczki Oregano
(duża Tuba)
3
Umieść patelnię na grillu i pozwól mieszaninie gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Mieszanina zgęstnieje i daje około 1 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przełożyć sos do małej szklanej miski i ostudzić.;
Gdy grill jest gotowy, posmaruj stojak grillowy olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Umieść paszteciki na stojaku, przykryj i grilluj przez 3 do 4 minut. Obróć paszteciki nad, przykryć, i grillować przez kolejne 3 do 5 minut lub aż zrobić do własnych upodobań.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Przenieść paszteciki do półmiska.
5
Posmaruj ścięte boki bułek olejem i grilluj, aż lekko się zarumienią, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Aby zebrać hamburgery, umieścić tyle sałaty, aby pokryć rumiane stronie dolnej bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Drażetki Z Białą Perłą
7
Na każdej z nich rozprowadzić około 2 łyżek sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Dodać paszteciki, a następnie dodać kilka łyżek smakołyku na każdym patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)