Fasolka Szparagowa Duszona Na Boczku

Fasolka Szparagowa Duszona Na Boczku
Boczek duszona fasola szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 13g białka, oraz 38 g tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, sól koszerna, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, Boczek-duszona fasolka szparagowa i ciecierzyca, oraz Tomatillo - schab duszony z białą fasolą i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Posmaruj dużą patelnię o prostych bokach lekko oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać boczek, czosnek i płatki czerwonej papryki i doprowadzić do średniego ciepła. Gotować, aż boczek dostał brązowy i chrupiące i wypuścił większość tłuszczu. Kiedy czosnek staje się złoty i bardzo aromatyczny, usunąć i wyrzucić. Wypełniły swoje czosnkowe przeznaczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Dodać grzyby do patelni boczku, doprawić solą, do smaku i gotować, aż staną się miękkie, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać fasolę i bulion z kurczaka, doprawić solą, do smaku, przykryć i gotować na średnim ogniu przez 40 do 45 minut. Jeśli płyn zmniejszy się zbytnio w czasie gotowania, dodaj wodę, aby uzupełnić różnicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Zdejmij pokrywkę i gotuj, aż prawie cała ciecz się zmniejszy. Po zakończeniu fasola powinna być bardzo delikatna, prawie rozpadająca się i bardzo aromatyczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
7
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Co za fasola!
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn