Fasolka Szparagowa Duszona Na Boczku
Boczek duszona fasola szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 13g białka, oraz 38 g tłuszczu. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, sól koszerna, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, Boczek-duszona fasolka szparagowa i ciecierzyca, oraz Tomatillo - schab duszony z białą fasolą i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Posmaruj dużą patelnię o prostych bokach lekko oliwą z oliwek.
Dodać boczek, czosnek i płatki czerwonej papryki i doprowadzić do średniego ciepła. Gotować, aż boczek dostał brązowy i chrupiące i wypuścił większość tłuszczu. Kiedy czosnek staje się złoty i bardzo aromatyczny, usunąć i wyrzucić. Wypełniły swoje czosnkowe przeznaczenie.
Dodać grzyby do patelni boczku, doprawić solą, do smaku i gotować, aż staną się miękkie, około 2 do 3 minut.
Dodać fasolę i bulion z kurczaka, doprawić solą, do smaku, przykryć i gotować na średnim ogniu przez 40 do 45 minut. Jeśli płyn zmniejszy się zbytnio w czasie gotowania, dodaj wodę, aby uzupełnić różnicę.
Zdejmij pokrywkę i gotuj, aż prawie cała ciecz się zmniejszy. Po zakończeniu fasola powinna być bardzo delikatna, prawie rozpadająca się i bardzo aromatyczna.
Przełożyć do miski i podawać.