Fasolka po piesku z piersiami z czarnej kaczki i kiełbasami Linguiça

Fasolka po piesku z piersiami z czarnej kaczki i kiełbasami Linguiça
Fasola pieczona z piersi czarnej kaczki i kiełbaski Linguiça może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 253 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet jabłkowy, fasolę, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Piersi Z Kaczki Z Czarnymi Oliwkami, Piersi Z Kaczki Piżmowej Z Czarnym Ryżem, oraz Piersi z kaczki na białej fasoli z zielenią mniszka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dokładnie umyć i obrać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Umieścić w garnku z dużą ilością wody i odstawić do moczenia na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Fasolę odsączyć, wstawić do dużego czajnika i dodać zimną wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
4
Odcedzić fasolę i zarezerwować płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
Rozgrzej piekarnik do 200 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
6
Odetnij soloną skórę wieprzową w jednym arkuszu. Ułóż garnek fasoli skórą, skórą do góry. W małej misce połącz suchą musztardę, ocet, rum, melasę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(duża Tuba)(duża Tuba)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Wymieszać z fasoli i wypełnić garnek fasoli jedną trzecią PEŁNĄ z mieszaniny fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Dodać goździkową cebulę i top z większą ilością fasoli i wieprzowiny soli. Przykryć pozostałą fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Przykryć garnek fasoli i piec przez 10 do 11 godzin, sprawdzając płyn od czasu do czasu. Jeśli fasola zacznie wysychać, dodaj część zarezerwowanego płynu fasoli, aby je zwilżyć. Odkryj fasolę na ostatnią godzinę gotowania i zakopać kiełbaski linguia w fasoli. Około 30 minut przed podaniem, dodać kostkę tłuszczu wieprzowego na umiarkowanie małym ogniu, aż złoty, odsączając tłuszczu, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz WieprzowyTłuszcz Wieprzowy
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
10
Kostki odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić w ciepłe miejsce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Piersi kaczki lekko doprawić solą i pieprzem. Rozgrzać masło w dużej patelni żaroodpornej ustawionej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać kilka liści szałwii i smażyć piersi przez 2 minut z każdej strony, aż rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3
Umieść patelnię w piekarniku na 3 do 4 protokół podczas montażu naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
1
Usuń cebulę z fasoli i wyrzuć ją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Kiełbasę wyjąć z fasoli. Odkleić skórę i pokroić-cal grubości. Ułóż pokrojone kiełbaski na środku ciepłego talerza. Kiełbaski otoczyć piersiami kaczki, a pozostałe liście szałwii posypać kaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Cała KaczkaCała Kaczka
3
Posypać zarezerwowanym wytopionym tłuszczem wieprzowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz WieprzowyTłuszcz Wieprzowy
4
Podawać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
5
artykuł var
6
Typ_27_data = {};
7
artykuł
8
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn