Fasolka po pieczeniu i szynka
Need a dairy free side dish? Fasolka po pieczeniu i szynka może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy cukier, cebula, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką.
Instrukcje
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku; dodaj wodę 2 cale nad fasolą i mocz 8 godzin.
Przynieś fasolę, 4 szklanki wody, i szynki do wrzenia w holenderskim piekarniku; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż fasola będzie miękka.
Usunąć fasolę; odstawić na bok.
Usunąć szynki, i ostudzić; posiekać mięso, odrzucając skórę i kości.
Podsmażyć cebulę i 2 szklanki szynki na gorącym oleju w holenderskim piekarniku 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać fasolę, zarezerwowane mięso z szynki, ketchup, kolejne 4 składniki i, w razie potrzeby, bourbon do holenderskiego piekarnika.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 1 godzinę.