Fasolka po bretońsku z ananasem
Fasolka po bretońsku z ananasem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 7G tłuszczu i w sumie 190 kalorii. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ananasa, fasolkę po bretońsku, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Ananasowa Fasolka po bretońsku i wołowina ze smażonymi krążkami ananasa, Fasolka Po Bretońsku, oraz Fasolka Po Bretońsku.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Usuń łyżką cedzakową do ręczników papierowych.
Odcedź, zachowując 2 łyżki stołowe.
Podsmaż cebulę w kroplach do miękkości.
W bardzo dużej misce wymieszaj fasolę, ananasa, boczek i cebulę.
Połącz brązowy cukier i keczup; wymieszaj z mieszanką fasoli.
Przenieś do dwóch nasmarowanych 3-qt. lub 13-w. x 9-w. naczynia do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 25-35 minut dłużej lub do momentu, gdy szampan i fasola osiągną pożądaną grubość.