Fasolka po bretońsku z ananasem

Fasolka po bretońsku z ananasem
Fasolka po bretońsku z ananasem może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 7G tłuszczu i w sumie 190 kalorii. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś ananasa, fasolkę po bretońsku, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Ananasowa Fasolka po bretońsku i wołowina ze smażonymi krążkami ananasa, Fasolka Po Bretońsku, oraz Fasolka Po Bretońsku.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Usuń łyżką cedzakową do ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Odcedź, zachowując 2 łyżki stołowe.
4
Podsmaż cebulę w kroplach do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
W bardzo dużej misce wymieszaj fasolę, ananasa, boczek i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Połącz brązowy cukier i keczup; wymieszaj z mieszanką fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
7
Przenieś do dwóch nasmarowanych 3-qt. lub 13-w. x 9-w. naczynia do pieczenia. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut. Odkryć; piec 25-35 minut dłużej lub do momentu, gdy szampan i fasola osiągną pożądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn