Fasolka po bretońsku Bebopa
Bebop Baked Beans to bezglutenowy i niezawierający nabiału dodatek do dania. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 273 kalorie, 9 g białka i 7 g tłuszczu każda. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką musztardę, sos barbecue o smaku hikorowym, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 33%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Najlepsza fasolka po bretońsku do grillowania i 5 innych fasolek po bretońsku do pokochania, Najlepsza fasolka po bretońsku do grillowania i jeszcze 5 fasolek po bretońsku do pokochania oraz Najlepsza fasolka po bretońsku.
Instrukcje
Na dużej patelni usmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący; wyjąć na ręczniki papierowe.
Odcedzić, zachowując 1 łyżkę odcieku.
Podsmaż zieloną paprykę w cieście do miękkości.
Odcedź jedną puszkę fasoli. W dużej misce wymieszaj obie puszki fasoli, sos barbecue, brązowy cukier, musztardę i zielony pieprz.
Przenieść do natłuszczonej formy o pojemności 1 qt. naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 35–40 minut lub do momentu, aż ciasto zacznie się pienić.