Fasola z estragonem Vinaigrette
Fasola z estragonem Vinaigrette jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka musztardy dijon, liście estragonu, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Estragonem Vinaigrette, Fasola szparagowa z musztardą-estragon Vinaigrette, oraz Estragon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj ocet ryżowy, oliwę z oliwek, szalotkę, musztardę Dijon i estragon.
Połącz estragon vinaigrette z fasolą.
Fasolę wymieszać z dressingiem, dodać sól i pieprz do smaku.