Fasola Szparagowa Zawinięta W Boczek

Fasola Szparagowa Zawinięta W Boczek
Fasolka szparagowa zawinięta w boczek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 261 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, brązowy cukier, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Prosciutto-zawinięty Kurczak z zieloną fasolką, Kurczak zawinięty w boczek z fasolką bazyliową, oraz Nori-zawinięty lepki ryż, shiitake i zielona fasola.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj danie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
2
Ustaw boczek, fasolka szparagowa i danie zapiekanki w małej linii montażowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Ułóż pół paska boczku. umieścić mały pęczek zielonej fasoli (6 lub
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4
na pasek boczku i zwinąć w wiązkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Umieścić wiązkę w naczyniu żaroodpornym, szew bok w dół. Powtórz z pozostałymi paskami boczku i fasolką szparagową. Możesz zapakować je dość ciasno na patelnię, po prostu wiedz, że jeśli boczek dotyka kolejnej paczki, biorą trochę ciekawskich, aby się rozdzielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Posypać brązowym cukrem oraz solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
RamięRamię
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż rumiane i ogrzane przez, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn