Fasola szparagowa z musztardą wiejską i ziołami

Fasola szparagowa z musztardą wiejską i ziołami
Zielona fasola z musztardą wiejską i ziołami to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, pietruszki, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Fasolka Snap z musztardą i szynką wiejską, Fasolka szparagowa z ziołami, oraz Fasolka Szparagowa Wiejska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zielona fasola w mikrofalówce zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Podczas gdy fasola gotować, umieścić masło i pozostałe składniki w misce do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Dodać fasolę; delikatnie wrzucić, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn