Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy
Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nasion gorczycy, musztarda pełnoziarnista, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Fasola szparagowa z masłem z nasion gorczycy, Fasola szparagowa z czerwoną cebulą i winegretem z gorczycy, oraz Trzy Nasiona Zielonej Fasoli I Pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, toast nasiona gorczycy na umiarkowanie wysokim ogniu, potrząsając patelni często, aż pop i zacząć brązowo, o 30 sekund.
Przełożyć na talerz i ostudzić.
Dodaj szalotki, ocet sherry i wodę na patelni i dusić na umiarkowanie małym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 1 łyżka stołowa, o 12 protokół.
Dodać śmietanę i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie wymieszać z masłem, musztardą i prażonymi ziarnami gorczycy. Doprawić solą i pieprzem.
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować fasolkę aż chrupiące-przetargu, o 8 protokół.
Fasolę odcedzić, osuszyć i przełożyć do dużej miski.
Dodać masło z nasion gorczycy, doprawić solą i pieprzem; wrzucić i podawać.
Dodać do przodu: masło z nasion gorczycy można schłodzić do 3 dni lub zamrożone do 1 miesiąca.
Przed użyciem pozostawić masło do temperatury pokojowej. Ugotowaną zieloną fasolkę można schłodzić na noc; blanszować we wrzącej wodzie lub parze, aż do ogrzania.