Fasola Szparagowa Południowa

Fasola Szparagowa Południowa
Southern Green Beans to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 40 minut. 414 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, czosnek, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Fasola Szparagowa Południowa, Fasola Szparagowa Południowa, oraz Fasolka Szparagowa W Stylu Południowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść posiekany boczek na patelni, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Kawałki boczku odcedzić na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Roztopić masło na patelni z pokrywką na średnim ogniu, i gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z gotowanym boczkiem, fasolką szparagową, ziemniakami, czosnkiem i rosołem z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, i dusić na małym ogniu, aż zielona fasola są miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać octem, solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numer 5 z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numer 5
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numer 5
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn