Fasola Szparagowa Gremolata

Fasola Szparagowa Gremolata
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Zielona fasola Gremolata może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i zbierz sól, ząbki czosnku, skórkę cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Fasola Szparagowa Gremolata, Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami Gremolata, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziarna pary, Pokryte, 7 minut lub do crisp-tender.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać masło i pozostałe 5 składników, i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn