Fasola Szparagowa Czosnkowa

Fasola Szparagowa Czosnkowa
Czosnek fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, oliwki kalamatan, fasola, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fasola Szparagowa Czosnkowa, Fasola Szparagowa Czosnkowa, oraz Czosnek zielony i fasola woskowa.

Instrukcje

1
Umieścić fasolę w 1 cal wody w sosie 2-quart patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu odkryte 6 do 8 minut lub do crisp-tender; odcedzić.
3
Masło, oregano, czosnek i sól rozgrzać w tym samym rondlu na średnim ogniu 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodać fasolę i oliwki; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
FasolaFasola
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn