Czosnek fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, oliwki kalamatan, fasola, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fasola Szparagowa Czosnkowa, Fasola Szparagowa Czosnkowa, oraz Czosnek zielony i fasola woskowa.
Instrukcje
1
Umieścić fasolę w 1 cal wody w sosie 2-quart patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
SOS
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu odkryte 6 do 8 minut lub do crisp-tender; odcedzić.
3
Masło, oregano, czosnek i sól rozgrzać w tym samym rondlu na średnim ogniu 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu