Fasola Szparagowa
Fasolka szparagowa to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, brązowy cukier, czosnek w proszku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W naczyniu do pieczenia umieść zieloną fasolkę.
Wymieszać masło, brązowy cukier, i czosnek w proszku razem w misce; wlać na zielonej fasoli. Ułóż paski boczku na fasoli.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek jest gotowane i zielona fasola są miękkie, o 30 protokół.