Fasola Po Pieczeniu
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Fasolka po pieczeniu może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mielonego pieprzu, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 26%. Spróbuj Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Fasola Po Pieczeniu, oraz Fasola Po Pieczeniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W holenderskim piekarniku, gotować boczek na średnim ogniu, aż rumiane i chrupiące.
Dodać cebulę i szczyptę soli i pieprzu. Pozostawić do gotowania przez kilka minut.
W dużej misce wymieszaj razem fasolę pinto, brązowy cukier i pokrojone w kostkę pomidory.
Dodaj do holenderskiego piekarnika i pozwolić na gotowanie.
Dodaj 1 szklankę wody. Gotować przez 30 minut.