Fasola Po Pieczeniu

Fasola Po Pieczeniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli po pieczeniu. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 347 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannelloni, cebulę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Lepsza Fasola Po Pieczeniu, oraz Fasola pieczona z szynką.

Instrukcje

1
Fasolę moczyć przez noc w dużej ilości zimnej wody, aby ją zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
2
Odcedzić wodę, gdy jest gotowa do przygotowania fasoli i spłukać pod zimną wodą, aby usunąć piasek lub grys.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3
W dużym garnku z dużą ilością wody, gotować fasolę z odrobiną soli, aż zaczną się dzielić. Regularnie odcedzaj wierzch i dolewaj wody, jeśli poziom spadnie poniżej ziaren.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Odcedzić i zarezerwować płyn.
5
Pozostawić fasolę do ostygnięcia na 1 godzinę przed manipulacją. Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Dodać fasolę z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodaj pokrojoną cebulę, melasę, musztardę, brązowy cukier, sos pomidorowy i pozostały płyn do gotowania do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Dodaj więcej wody, aby pokryć fasolę, jeśli nie ma wystarczającej ilości płynu do gotowania. Lekko doprawić solą i pieprzem, dodać liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
9
Aby zrobić bardziej tradycyjną fasolkę po pieczeniu, dodaj kawałek solonej flanki wieprzowej lub plastrów boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Fasolę pieczemy pod przykryciem przez 12 godzin na noc. Sprawdź rano, czy chcesz dodać odrobinę płynu. Jeśli nie, fasola jest gotowa do jedzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
11
Podawać w misce z grzankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn