Fasola Po Pieczeniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj fasoli po pieczeniu. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 347 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannelloni, cebulę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Lepsza Fasola Po Pieczeniu, oraz Fasola pieczona z szynką.
Instrukcje
Fasolę moczyć przez noc w dużej ilości zimnej wody, aby ją zmiękczyć.
Odcedzić wodę, gdy jest gotowa do przygotowania fasoli i spłukać pod zimną wodą, aby usunąć piasek lub grys.
W dużym garnku z dużą ilością wody, gotować fasolę z odrobiną soli, aż zaczną się dzielić. Regularnie odcedzaj wierzch i dolewaj wody, jeśli poziom spadnie poniżej ziaren.
Odcedzić i zarezerwować płyn.
Pozostawić fasolę do ostygnięcia na 1 godzinę przed manipulacją. Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F.
Dodać fasolę z powrotem do garnka.
Dodaj pokrojoną cebulę, melasę, musztardę, brązowy cukier, sos pomidorowy i pozostały płyn do gotowania do garnka.
Dodaj więcej wody, aby pokryć fasolę, jeśli nie ma wystarczającej ilości płynu do gotowania. Lekko doprawić solą i pieprzem, dodać liście laurowe.
Aby zrobić bardziej tradycyjną fasolkę po pieczeniu, dodaj kawałek solonej flanki wieprzowej lub plastrów boczku.
Fasolę pieczemy pod przykryciem przez 12 godzin na noc. Sprawdź rano, czy chcesz dodać odrobinę płynu. Jeśli nie, fasola jest gotowa do jedzenia.
Podawać w misce z grzankami.