Fasola Po Pieczeniu
Fasola po pieczeniu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony kminek, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości, Lepsza Fasola Po Pieczeniu, oraz Fasola pieczona z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 150°C / 149°Soak fasoli na noc.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.Fasolę gotować we wrzącej wodzie do 2 godzin.
Fasolę odsączyć i włożyć do dużego naczynia żaroodpornego.
Rozgrzać olej na małej patelni i podsmażyć cebulę i czosnek, aż rumiane.
Dodać cebulę i czosnek do fasoli.
Dodać wszystkie pozostałe składniki i wymieszać.Z pokrywką pieczemy fasolę przez 3 ½ godziny, często mieszając.Sprawdź poziom wilgoci i w razie potrzeby dodaj wodę.Po 3 ½ godziny zdjąć pokrywę i zachować pieczenia przez kolejne 30 minut.Przechowywać w lodówce w szczelnym słoiku przez okres do jednego tygodnia.