Fasola Pinto z Ryżem
Jeśli masz około 45 minut , aby spędzić w kuchni, Pinto Beans and Rice może być doskonałym przepisem bezglutenowym, bezmlecznym, laktoovo-wegetariańskim i wegańskim, który warto wypróbować. Ten przepis jest dla 6 osób. Za 61 centów za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 536 kalorii . 107 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz brązowy cukier, sól, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się dobrze jako przystawka. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 55% , to danie jest solidne. Domowy przepis na Hard Taco Night z Carnitas i fasolą Pinto , Fasola Pinto, Pieczona Papryka i Zupa z Jarmużu oraz Czerwona Fasola z Ryżem po Nowoorleańsku z Kiełbasą Andouille są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę na oliwie, aż zmięknie.
Zdjąć z ognia; wymieszać z ketchupem, brązowym cukrem, musztardą, płynnym dymem, jeśli chcesz, solą i pieprzem. Wymieszać z ryżem i fasolą.
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o pojemności 1-1/2 qt.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30–35 minut lub do momentu, aż ciasto będzie ciepłe.