Fasola Pinto z boczkiem i Jalapeños

Fasola Pinto z boczkiem i Jalapeños
Fasola Pinto z boczkiem i Jalapeños wymaga około 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 394 kalorie, 19g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Simply Recipes ma 336 fanów. Jeśli masz fasolę pinto, do 3 papryki jalapeño chile, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Fasola Pinto Z Boczkiem, Fasola Pinto Z Boczkiem I Szalotkami, oraz Serowe Nachos z fasolą Pinto Salsan i marynowanymi Jalapeños są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotuj i przygotuj jalapeños: 
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieścić jalapeños na patelni i wymieszać do pokrycia z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Niech gotować, obracając od czasu do czasu, ze wszystkich stron, aż wszystkie strony są ładnie rumiane (o 10-15 minut, w zależności od tego, jak gorąco Twój palnik jest).
5
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Odetnij i odrzuć łodygę, rdzeń, nasiona i żyły. Grubo posiekaj pozostałe mięso Jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Boczek gotować: podczas gdy jalapeños są gotowania, gotować plastry boczku na średnim ogniu w dużej patelni, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Usuń boczek z patelni na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wylać (nie wyrzucać do odpływu!) wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1
Dodać posiekaną cebulę na patelnię z tłuszczem boczku. Zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować, aż półprzezroczyste i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać mielony czosnek i gotować jeszcze minutę. Podczas gotowania cebuli, posiekać ugotowany boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać ugotowaną fasolę, posiekany boczek i posiekane jalapeños na patelnię i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Podawać z posiekaną świeżą kolendrą oraz stekiem i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn