Fasola Pieczona Z Boczkiem
Need a dairy free side dish? Fasolka po pieczeniu z boczkiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 487 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka pomidorów w puszkach, sos worcestershire, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola pieczona z boczkiem, Fasola Pieczona Boczkiem, oraz Klonowy Bekon Fasola Pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. gotować pancetta i około dwóch trzecich boczku na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż ostry, o 10 protokół.
Przełożyć boczek i pancettę do miski za pomocą łyżki szczelinowej. Rezerwy kapiele na patelni.
Dodaj cebulę na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękki i złoty, o 8 protokół.
Dodać imbir, czosnek i chili w proszku i gotować, mieszając, 1 minutę.
Dodaj pomidory i ich sok, melasa, sos Worcestershire, ocet, musztarda w proszku, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz do smaku. Zwiększyć ogień do średniej wysokości, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Dodać fasolę pinto, następnie dodać fasolę granatową i ich płyn i powrócić do gotowanego na wolnym ogniu. Wymieszać mieszaninę pancetta-boczek.
Przenieść do naczynia do pieczenia 2-quart.
Pulse bułki z pozostałym niegotowanym boczkiem w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Posypać okruchy równomiernie na mieszaninie fasoli. Przykryć i piec 45 minut, a następnie odkryć i piec, aż okruchy są Złoty Kolor, o 20 więcej minut.