Fasola pieczona kandyzowana

Fasola pieczona kandyzowana
Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dodatku ? Kandyzowana fasolka pieczona może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 494 kalorie . Ten przepis z Allrecipes ma 9 fanów. Udaj się do sklepu i kup fasolkę pieczoną, pianki, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Kandyzowane orzechy , Sałatka Brie w Kandyzowanej Orzechowej Skorupce i Kandyzowane Orzechy Pekan .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
W naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali wymieszaj fasolę i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Dokładnie wymieszaj i przykryj pojedynczą warstwą pianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
4
Piec przez 15–20 minut, aż pianki nabiorą złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn