Fasola pieczona I

Fasola pieczona I
Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dodatku ? Pieczone fasolki I mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 63 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 307 kalorii . Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką pieczone fasolki, brązowy cukier, ketchup i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 46% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczone fasolki Smokin' Willy Barbecue , Pieczone fasolki Smoky i Najlepsze pieczone fasolki .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
2
W naczyniu żaroodpornym wymieszaj fasolę, brązowy cukier, ketchup i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
3
Piec pod przykryciem przez 45 minut lub do momentu, aż ciasto zacznie bulgotać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn