Fasola Kerala Stirfry-Payar Mezhukkupuratti

Fasola Kerala Stirfry-Payar Mezhukkupuratti
Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje 79 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz rzepak/inny olej, liście curry, długą fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina i fasolka szparagowa Instant ... Stirfry, Kerala Sambar, jak zrobić Kerala Sambar, oraz Quick Stirfry dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia15
Magazyn