Fasola Jankeska

Fasola Jankeska
Fasola Yankee może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz przecier pomidorowy, bekon, musztardę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 22 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kasza Yankee, Yankee Pot Roast, oraz Yankee Cornbread.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i boczek, i gotować, aż cebula będzie miękka i złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BoczekBoczek
3
Dodać czosnek, tymianek i płatki czerwonej papryki na patelni, i gotować przez minutę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Umieść nasączoną fasolę w powolnej kuchence 3 1/2 quart lub większej. Mieszać w mieszaninie cebuli i bekonu, syrop klonowy, przecier pomidorowy, sos Worcestershire, i musztarda w proszku. Zakop kość szynki w fasoli i napełnij powolną kuchenkę wystarczającą ilością gorącej wody, aby pokryć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Przecier PomidorowyPrzecier Pomidorowy
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Kość SzynkowaKość Szynkowa
BoczekBoczek
FasolaFasola
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
5
Dodać liście laurowe na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
6
Przykryć i gotować przez 5 godzin na wysokiej, lub 10 do 11 godzin na niskiej.
7
Usuń liście laurowe, a przed podaniem doprawić octem, ostrym sosem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Ostry SosOstry Sos
OcetOcet

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn