Fasola Yankee może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz przecier pomidorowy, bekon, musztardę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 22 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kasza Yankee, Yankee Pot Roast, oraz Yankee Cornbread.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cebulę i boczek, i gotować, aż cebula będzie miękka i złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Boczek
3
Dodać czosnek, tymianek i płatki czerwonej papryki na patelni, i gotować przez minutę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Czosnek
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Umieść nasączoną fasolę w powolnej kuchence 3 1/2 quart lub większej. Mieszać w mieszaninie cebuli i bekonu, syrop klonowy, przecier pomidorowy, sos Worcestershire, i musztarda w proszku. Zakop kość szynki w fasoli i napełnij powolną kuchenkę wystarczającą ilością gorącej wody, aby pokryć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Musztarda W Proszku
Przecier Pomidorowy
Syrop Klonowy
Kość Szynkowa
Boczek
Fasola
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
5
Dodać liście laurowe na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
6
Przykryć i gotować przez 5 godzin na wysokiej, lub 10 do 11 godzin na niskiej.
7
Usuń liście laurowe, a przed podaniem doprawić octem, ostrym sosem, solą i pieprzem.