Fasola i Salsa Chicken Wrap
Fasola i Salsa Chicken Wrap może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 109G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 841 kalorii. Na 6,78 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z indyka, dip wędzony z fasoli, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Spróbuj Fasola i Salsa Chicken Wrap, Salsa Chicken Wrap z ananasem Pico de Gallo, oraz Spicy chicken & bean wrap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Po jednej stronie każdej tortilli rozprowadzić dip z wędzoną czarną fasolą. Top z kurczakiem, rzymską, kolendrą i salsą.
Zwiń tortille. W razie potrzeby zabezpieczyć wykałaczkami.
Black Bean-Smoked Chile Dip: w małym rondlu, rozgrzać 1 łyżkę oleju rzepakowego na średnim ogniu.
Dodaj 3/4 szklanki drobno posiekanej cebuli, 1 łyżeczka mielonej kolendry i 1 łyżeczka mielonego kminku; przykryć i gotować około 10 minut lub do bardzo miękkiej, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z ognia; wymieszać w 1/4 szklanki pokrojonej świeżej kolendry.
Przenieść mieszankę cebuli do blendera lub robota kuchennego.
Dodaj jeden 15-uncja może Progresso ® czarna fasola, opłukane i odsączone; 1/2 szklanki wody; 1 łyżka soku z limonki; 1 łyżeczka drobno posiekane chipotle chile pieprz w sosie adobo; i 1/8 łyżeczka soli. Przykryć i zmiksować lub przetworzyć do uzyskania niemal gładkiej powierzchni.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 3 dni. Sprawia, że 1 2/3 szklanki.