Fasola Gotowana Ciśnieniowo
Fasola gotowana pod ciśnieniem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 11 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz posortowany, odtłuszczony bulion z kurczaka, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Fasola gotowana pod ciśnieniem: Większość fasoli gotuje się w mniej niż 10 minut, Gulasz Wołowy Gotowany Pod Ciśnieniem, oraz Kurczak Gotowany Pod Ciśnieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szybkowarze 6-quart, połączyć 1 funt sortowane, opłukane, i osuszone suszone Great Northern beans, 2 posiekane cebule (1 lb. łącznie), 1 suszony liść laurowy i 5 szklanek odtłuszczonego bulionu z kurczaka.
Uszczelnienie kuchenki. Zgodnie z instrukcjami producenta, doprowadzić do maksymalnego ciśnienia (15 lb.) na dużym ogniu, a następnie wyreguluj ciepło, aby ustabilizować szybkość gotowania. Gotować 1 1/2 godziny. Szybko zwolnij ciśnienie, płynąc zimną wodą przez patelnię.
Podawać fasolę lub, w przypadku mniejszej ilości płynu, mieszać często na dużym ogniu, aż mieszanina uzyska pożądaną konsystencję, około 5 minut.
Dodać sól i pieprz do smaku.