Fasola Gigante

Fasola Gigante

Instrukcje

1
Wlać wystarczającą ilość wody na pokrycie fasoli przez 3 cale; niech moczyć na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Fasolę odsączyć; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Dodaj posiekaną cebulę i czosnek i podsmażyć, aż cebula będzie złoty kolor, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodaj fasolę, 8 szklanek bulionu z kurczaka, pomidory z sokiem, octem, ouzo, oregano i pokruszoną czerwoną paprykę do garnka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie miękka, dodając więcej bulionu przez puchary, aby utrzymać fasolę zanurzoną i mieszając od czasu do czasu, 2 do 3 godzin, w zależności od świeżości fasoli. Jeśli to konieczne, odkryć i gotować fasolę, aż mieszanina pomidorów zgęstnieje i ciecz jest nieznacznie zmniejszona, 10 do 15 minut. Fasolę doprawiamy do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. DO AHEAD: fasola może być wykonane do 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Fasolę przed kontynuowaniem, dodając więcej bulionu z kurczaka o 1/2 garści, jeśli fasola jest sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Posiekany świeży koperek wymieszać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
OuzoOuzo
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Podawać z ośmiornicą
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperekświeży Koperek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
8
Serve with octopus
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia36
Magazyn