Fasola Garlicky na grzance

Fasola Garlicky na grzance
Garlicky Fasola na tosty może być tylko przystawka szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zakwas, ząbek czosnku, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Fasola Garlicky na grzance, Fasola Szparagowa Garlicky, oraz Garlicky czerwona fasola i kiełbasa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek, fasolę, mielony czosnek i rozdrobnioną czerwoną paprykę na średnim ogniu. Łyżka na zakwasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
2
Posypać świeżym rozmarynem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia39
Magazyn