Garbanzo fasoli i zieleni zajmuje około 45 minut od początku do końca. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 21g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ciecierzycę, ząbki czosnku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest świetne. Garbanzo Beans & Greens, Orecchiette z zieleniną, fasolą Garbanzo i ricottą Salata, oraz Tabbouleh z fasolką Garbanzo są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Wyjąć boczek z patelni za pomocą łyżki szczelinowej i pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia
3
Dodaj 1 szklankę marchewki i posiekaną cebulę do kapieli na patelni i gotuj przez 4 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj czosnek i gotuj przez 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
5
Dodaj paprykę, 1/4 łyżeczki soli, kminek i czerwoną paprykę; gotuj przez 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać bulion z kurczaka, 1 szklankę wody i fasolę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Papryka Czerwona
Papryka
Fasola
Kminek
Woda
Sól
6
Dodać 4 szklanki jarmuż do mieszanki fasoli. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut lub aż jarmuż będzie miękki, mieszając od czasu do czasu. Chochla o 1 1/4 szklanki mieszanki fasoli do każdego z 4 miski, i góry każdej porcji z 2 łyżki jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
Chochla
7
Posypać boczkiem i w razie potrzeby podawać z cytryną.