Fasola Flageolet z rozmarynem i tymiankiem
Fasola Flageolet z rozmarynem i tymiankiem jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, liście tymianku, liście rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Nadziewane pomidory z fasolką Flageolet i tymiankiem, Fasola Flageolet, oraz Fasola Francuska Flageolet.
Instrukcje
Umieścić wszystkie składniki, w tym 2 łyżki. olej, ale nie gałązki lub pietruszka w 4-do 6-qt. Wolnowar.
Dodać 5 szklanek wrzącej wody i wymieszać. Przykryć i gotować, aż większość płynu jest wchłaniana i fasola są bardzo delikatne, 2 1/4 do 3 godzin na wysoki lub 4 do 4 1/2 godziny na niski.
Wymieszać 3 łyżki. pietruszka.
Przełożyć do naczynia i skropić większą ilością oleju.
Dekoruj gałązkami rozmarynu i tymianku i pozostałą 1 łyżką. pietruszka.