Fasola Flageolet z rozmarynem i tymiankiem

Fasola Flageolet z rozmarynem i tymiankiem
Fasola Flageolet z rozmarynem i tymiankiem jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, liście tymianku, liście rozmarynu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Nadziewane pomidory z fasolką Flageolet i tymiankiem, Fasola Flageolet, oraz Fasola Francuska Flageolet.

Instrukcje

1
Umieścić wszystkie składniki, w tym 2 łyżki. olej, ale nie gałązki lub pietruszka w 4-do 6-qt. Wolnowar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać 5 szklanek wrzącej wody i wymieszać. Przykryć i gotować, aż większość płynu jest wchłaniana i fasola są bardzo delikatne, 2 1/4 do 3 godzin na wysoki lub 4 do 4 1/2 godziny na niski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Wymieszać 3 łyżki. pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
4
Przełożyć do naczynia i skropić większą ilością oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dekoruj gałązkami rozmarynu i tymianku i pozostałą 1 łyżką. pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn