Fasola Fava z Pesto i Cavatappi
Fasola Fava z Pesto i Cavatappi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, ząbek czosnku, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kurczak-Pesto Cavatappi z parmezanem, 30 minut Cavatappi z Pesto, pieczarkami i pomidorami, oraz Cavatappi z pesto z rukoli i pomidorkami koktajlowymi.
Instrukcje
Usunąć fasolę ze strąków; strąki wyrzucić. Fasolę gotować we wrzącej wodzie przez 1 minutę.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Usunąć skórki zewnętrzne z fasoli; wyrzucić Skórki.
Połącz bazylią i 5 kolejnych składników (przez czosnek) w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Z włączonym procesorem powoli wlewaj olej przez rynnę spożywczą i przetwarzaj, aż dobrze się zmieszasz.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Połączyć makaron i mieszaninę bazylii w dużej misce, podrzucając do herbu.
Dodać fasolę i pomidory, podrzucając do połączenia.