Fasola Borracho
Fasola Borracho może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś liście kolendry, fasolę pinto, limonkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Fasola Borracho, Borracho fasola od podstaw, oraz Kiki ' s Borracho (Pijana) fasola podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim garnku na średnim ogniu wymieszać, aby połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem kolendry i klinów wapiennych. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej temperatury i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Wymieszać z kolendrą i podawać z klinami limonki.