Fasola biegacza vinaigrette
Przepis Runner bean vinaigrette mogą być wykonane w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 1,48 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Ten przepis z BBC Good Food wymaga jaj, ząbka czosnku, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i musztardy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Fasola Biegacza Vinaigrette, Ciepła sałatka z fasoli biegacza, oraz Curry z fasoli lankijskiej są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Jajka wrzucić do miski z zimną wodą, doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 8 minut.
Włóż fasolę do parownika lub żaroodpornego durszlaka, przykryj i gotuj na parze na patelni z jajkiem przez 4-5 minut lub do momentu, gdy będzie miękka i bardzo jasnozielona. W międzyczasie wymieszać składniki dressingu i doprawić solą i pieprzem. Jajka schłodzić pod zimną wodą, a następnie obrać.
Rozgrzej patelnię i dodaj olej. Gdy gorące, wrzucić do bułki tartej i cały ząbek czosnku. Mieszaj przez około 3 minuty, aż się upiecze i złocisty, i po prostu wlewaj czosnek. Jajka, szczypiorek i anchois posiekać i wymieszać.
Fasolę wrzucić z dressingiem jeszcze ciepłym, a następnie czerpać na naczynie do serwowania. Top z anchois mix i okruchy, a następnie łyżką na każdym dressing lewo w misce.