Fasola Achiote Recado

Achiote Beans Recado to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 20g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka meksykańskiego oregano, nasiona kminku, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ziele angielskie, można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ryba Grillowana Z Recado, Recado paran Escabeche From ' Yucatán, oraz Olejek Achiotowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść nasiona annatto, nasiona kminku, ziarna pieprzu i goździki w młynku do kawy lub młynku do przypraw i zmiel na proszek.
Dodać ziele angielskie, dobrze wymieszać i odstawić. W dużym rondlu, podsmażyć cebulę cebulę, aż zacznie brązowieć.
Dodać dwa rodzaje papryki i czosnku i mieszać przez kolejną minutę. Odmierz 1 i 1/2 łyżki przyprawy i dodaj ją do garnka. Gotować, ciągle mieszając, przez 30 sekund, a następnie mieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem soku z limonki. Przykryć, obrócić ogień do najniższego ustawienia i gotować przez około półtorej godziny. Sprawdzaj i mieszaj okresowo (co około 15 minut), upewniając się, że fasola nie skleja się i że w garnku jest wystarczająco dużo płynu; jeśli nie, dodaj trochę wody. Pod koniec gotowania fasola powinna być wilgotna, ale wciąż wystarczająco gruba, aby usiąść na tortilli bez uciekania.
Wyjąć z ognia, a tuż przed podaniem dodać wycisk świeżego soku z limonki i dodatkową sól lub czerwony pieprz do smaku.