Fasola Achiote Recado

Fasola Achiote Recado
Achiote Beans Recado to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 20g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka meksykańskiego oregano, nasiona kminku, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ziele angielskie, można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ryba Grillowana Z Recado, Recado paran Escabeche From ' Yucatán, oraz Olejek Achiotowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść nasiona annatto, nasiona kminku, ziarna pieprzu i goździki w młynku do kawy lub młynku do przypraw i zmiel na proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona AnnattoNasiona Annatto
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
2
Dodać ziele angielskie, dobrze wymieszać i odstawić. W dużym rondlu, podsmażyć cebulę cebulę, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać dwa rodzaje papryki i czosnku i mieszać przez kolejną minutę. Odmierz 1 i 1/2 łyżki przyprawy i dodaj ją do garnka. Gotować, ciągle mieszając, przez 30 sekund, a następnie mieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem soku z limonki. Przykryć, obrócić ogień do najniższego ustawienia i gotować przez około półtorej godziny. Sprawdzaj i mieszaj okresowo (co około 15 minut), upewniając się, że fasola nie skleja się i że w garnku jest wystarczająco dużo płynu; jeśli nie, dodaj trochę wody. Pod koniec gotowania fasola powinna być wilgotna, ale wciąż wystarczająco gruba, aby usiąść na tortilli bez uciekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wyjąć z ognia, a tuż przed podaniem dodać wycisk świeżego soku z limonki i dodatkową sól lub czerwony pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn