Farsz z warzyw korzeniowych na słodko i słono

Farsz z warzyw korzeniowych na słodko i słono
Słodko-słony farsz z warzyw korzeniowych to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogi dodatek do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka koncentratu soku jabłkowego, marchew, żurawina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Zupa Z Warzyw Korzeniowych, Pikantny Farsz Warzywny, oraz Czosnek cytryna krewetka z pikantnym root Vegetable Rice Pilaf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Posmaruj 13 - przez 9-przez 2-calowe szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia z 1 łyżką masła. Nasmarować 15-na 12-calowy kawałek folii z 1/2 łyżki masła. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W dużej patelni nonstick na średnim ogniu, stopić 2 łyżki masła i 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać marchew, pasternak, por, dyni, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować mieszając często, aż warzywa zaczną mięknąć, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Dodaj pozostałą oliwę z oliwek, pozostałe 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, tymianek, ziele angielskie, jabłka i skórkę z cytryny. Gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wyjąć patelnię z ognia i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
W dużej misce, wrzucić razem kostki chleba i jaj, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać żurawinę i koncentrat soku jabłkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
9
Dodać mieszaninę warzyw i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
10
Umieścić mieszaninę w przygotowanym naczyniu do pieczenia i posypać pozostałe kawałki masła na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
11
Zalać bulion warzywny na wierzch i przykryć naczynie do pieczenia folią, z masłem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
12
Piec przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Zdjąć folię i nadal piec, aż góra jest lekko chrupiące i brązowe plamy, 20 do 25 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
14
Pozostaw farsz 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
15
Posyp kozim serem na wierzchu, jeśli używasz, i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekoncentrat soku jabłkowego mrożony, rozmrożonykoncentrat soku jabłkowego mrożony, rozmrożony1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Dynia maślana, obrana, obrana i pokrojona w kostkę 1/2 calaDynia maślana, obrana, obrana i pokrojona w kostkę 1/2 cala41 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, obrane i pokrojone w kostkę 1/2 calamarchew, obrane i pokrojone w kostkę 1/2 cala1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/4 szklanki suszonej żurawiny1/4 szklanki suszonej żurawiny3largesjaja, w temperaturze pokojowej, ubitejaja, w temperaturze pokojowej, ubite23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście tymiankuposiekane świeże liście tymianku1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncji (o kozim serze, grubo pokruszonym, opcjonalnieuncji (o kozim serze, grubo pokruszonym, opcjonalnie3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Jabłka Granny Smith, nieobrane, rdzeniowane i pokrojone w kostkę 1/2 calaJabłka Granny Smith, nieobrane, rdzeniowane i pokrojone w kostkę 1/2 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2largespory, tylko białe i bladozielone części, cienko pokrojonepory, tylko białe i bladozielone części, cienko pokrojone1łyżka czerwony ocet winnySkórka z cytrynySkórka z cytryny33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejpasternak obrany i pokrojony w kostkę 1/2 calapasternak obrany i pokrojony w kostkę 1/2 cala2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.chleb na zakwasie, pokrojony w kostkę 1/2 cala (ok. 6 szklanek)chleb na zakwasie, pokrojony w kostkę 1/2 cala (ok. 6 szklanek)63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, w temperaturze pokojowej (2 łyżki pokrojone na 1/2 cala)masło niesolone, w temperaturze pokojowej (2 łyżki pokrojone na 1/2 cala)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePietruszka drobno posiekana do dekoracjiPietruszka drobno posiekana do dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn