Farsz Z Kopru Jabłkowego
Farsz z kopru jabłkowego może być tylko przystawką, której szukasz. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz homestyle farsz z indyka, masło, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Farsz Jabłkowy, Boczek I Koper Włoski, Farsz z kopru włoskiego, kiełbasy i Karmelizowanego jabłka, oraz Dorsz z farszem z kopru włoskiego.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W małej patelni lub rondlu, roztopić masło na średnim ogniu. Jabłko i koper włoski ugotować na maśle, od czasu do czasu mieszając, aż będzie chrupiąco-miękki.
W dużej misce, wrzucić mieszankę jabłek, mieszanka farszu, woda i przyprawa do drobiu aż do połączenia. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Piec odkryte około 30 minut lub do złotego koloru i dokładnie ogrzane.
Posypać natką pietruszki.